Всичко за покрива от А до Я

Каква е ролята на керемидите?

Керемидите са нужни за да покрият покрива и да предпазят дома от дъжд и топлина, но през годините и с прогреса в областта на покривните работи, външният вид и цялостният стил на керемидите става също толкова важен фактор, както и защитата от течове.

Покриването с керемиди има богата традиция, особено в страните от умерените климатични пояси. Те са се утвърдили като подходяща и надеждна покривка, главно поради следните свои качества:

  • Сравнително малки размери на елементите, поради което са пригодни за всякакви покривни форми, включително сложни и раздвижени;
  • Практически навсякъде има материали за тяхното производство; при качествени суровини и добра технология на производство, керемидите могат да служат безотказно стотици години, като показват отлична водоплътност и мразоустойчивост;
  • Добра пожароустойчивост – образуват негорима покривка;
  • Значително собствено тегло (от порядъка на 50-90 кг/м²), което само по себе си дава сигурност срещу отнасяне от силен вятър; има начин да се свързват здраво с основата;
  • И т.н.

Брамак предлага широка гама от керемиди за избор при ремонт или подмяна на покрив. Керемидите са изработени по специална Брамак технология в нашите две фабрики в София и Силистра. Нашата гама от модели керемиди за покрива варира по форма, цвят, завършващо покритие, материал и цена, така че наистина имате изобилие от варианти за откриване на най-подходящите керемиди за вашия покрив.

Изберете повърхност ПРО, ПРОТЕКТОР, НАТУРА или ИКОНОМИК за да добие вашият дом цялостен, съчетан с околната среда облик. Нашата обширна складова наличност от цветове и форми ви дава възможност да изберете всичко - от традиционно червено, до синьо, зелено или черно, на практика всеки цвят, който пожелаете.

Като водеща компания в областта на покривните решения, Брамак може да предостави на собствениците всякакъв съвет относно най-подходящите керемиди за вашия дом. Нашите доверени майстори-покривачи могат да подменят или ремонтират покрива по висококачествен начин и можем да ви ориентираме за цената за цялостен ремонт на покрива в зависимост от размера и повредата на покрива.

Ние сме експерти в областта на покривните решения, затова ни позволете да намерим реномиран местен майстор-покривач, който да се ангажира с вашия покрив. Свържете се с нашите любезни специалисти днес, за да научите повече за широкия диапазон от керемиди или разгледайте специалния сектор на нашата интернет страница, за да намерите идеалните керемиди за вас. Търсите качествени керемиди? Не търсете повече, имате Bramac.

 


< предишен: Сертификат за първокласен майстор на Брамак
следващ > : Какво подпокривно фолио е най-добре да използваме?