Всичко за покрива от А до Я

Покривът е покрив, когато професионалистите се погрижат за това

16.08.2018

Строежът и ремонтът на покрив са нелеки задачи. Доверете се на професионалното обслужване на Bramac - надеждно, като бетонова керемида!   

Освен богатата гама от висококачествени продукти, Bramac предлага и набор от услуги, които да ви улеснят по време на целия процес - от планиране до изграждане и сервизПроектирайте новия си покрив само в три лесни стъпки с покривния конфигуратор тук. Така ще имате ориентировъчна представа за обема на проекта и необходимите материали. Сайтът на Bramac съдържа изключително полезна информация - от техническа за продуктите и системи до съвети към майстора - запознайте се с някои от тях тук

След първоначалното проучване, може да се свържете с консултантите на Bramac, за да получите своята индивидуална оферта - при това напълно безплатно. За максимално удобство, това може да се случи по два начина:

  1. В случай, че разполагате с план или точни параметри на покрива, е достатъчно да попълните удобния формуляр, за да изпратите своето запитване. 
  2. Ако нямате възможност да вземете мерки сами, Bramac има лесно и бързо решение. Свържете се с Обслужване на клиенти на телефон 0700 119 20 (на цената на един градски разговор), за да се запишете за безплатна консултация с един от 7-те регионални мениджъра на Bramac. Всички те са високо квалифицирани инженери и архитекти с дългогодишен опит в сферата на покривните системи и ще предоставят ценни съвети и информация, дори и помощ при избора на майстор. 

  

При необходимост, представител на Bramac ще дойде на място при обекта, ще изготви количествено-стойностна сметка, ще даде съвет относно избора на керемиди и аксесоари, съобразени с имота и климатичните особеностина района, в който се намира и ще съдейства с контакт със сертифициран изпълнител на проекта (майстор или строителна фирма). Всички партньори на Bramac преминават през обучения, които покриват всичко необходимо, за да получите експертно и качествено обслужване. Не забравяйте да попитате за 15-годишната застраховка. 

Всички разчитат на вас? Вие можете да разчитате на Bramac! С богатия пакет от безплатни услуги и сервиз, Bramac е предпочитан партньор в създаването и поддържането на покрив със здравина и гарантирана сигурност за десетилетия. Професионално обслужване от Bramac - обслужване бетон!

Вижте повече информация за своята безплатна консултация със специалист на сайта на Bramac и във Facebook.