Всичко за покрива от А до Я

Покривът е покрив, когато е качествен и на добра цена

01.10.2018

Здравият покрив е един от най-важните елементи на семейния дом - той е първата линия на защита от атмосферните условия. Интелигентната покривна система Bramac предпазва от екстремните природни стихии, мръсния въздух и дори от възпламеняване. Получавате бетонно качество на разумна цена, при това с допълнителна, 30-годишна писмена гаранция.

Качествена керемида

Деветте модела керемиди от бетон, които предлага Bramac, са създадени след дългогодишни проучвания и тестове, проведени от експертите в центъра за научноизследователска дейност в Хойзенщам, Германия. Екипът се състои от учени, сред които геолози, физици, химици и инженери, които постоянно разработват подобрения. По този начин се гарантира високото качество на керемидите - издръжливи, с идеална форма и оптимално тегло. Благодарение на свойствата на бетона, те абсорбират CO2 от въздуха и стават все по-здрави с времето.

Всичко пасва на мястото си

Интегрираната покривна система от Bramac е интелигентна, защото създава цялостно решение в напълно завършен вид. Помислено е не само за качествената керемида, а и за всички елементи на покрива - изграждане на подпокривното пространство, осигуряване на всички необходими аксесоари, соларна система и т.н. Когато всички материали идват от една ръка, те пасват идеално помежду си. Така се избягват допълнителни затруднения и покупки. Спестявате време, ресурси и нерви.

Bramac предлага и експертно обслужване от професионални консултанти и опитни експерти.

Високо качество на разумна цена

С покривните решения на Bramac избирате отлично съотношение цена-качество. При керемидите цената може да е подвеждаща -изчислявайте на квадратен метър, а не на бройка. Така сметнато, сами ще забележите, че системата на Bramac е на по-добра цена, в сравнение с конкурентни производители с по-ниско качество. Това е така, защото Bramac са с по-големи размери и съответно по-малко бройки покриват квадратен метър. Големият размер ги прави и по-стабилни на екстремни бури и вятър. Повече за съотношението цена-качество при керемидите Bramac можете да видите тук. Използвайте и удобния покривен конфигуратор за да изчислите разходите за вашата покривна система.  

С Bramac получавате всичко необходимо за дълголетен и непоклатим покрив. Високо качество с гаранция цели 3 десетилетия!

Научете още причини да изберете Bramac на remontnapokriva.bg и на Facebook страницата на Bramac.