Всичко за покрива от А до Я

Компоненти и механизми

Интелигентния покрив на Брамак е като добре смазана машина. Нейните основни компоненти работят в идеален синхрон за постигането на отличен краен резултат – здрав и красив покрив без течове и без допълнителни проблеми.

Всяко системно решение Брамак разчита на основни компоненти, респ.механизми, които са необходими за нормалния режим на функциониране на здравия покрив Брамак.

Основните компоненти са застъпени в различна степен и в различна комбинация във всяко едно от пакетните решения на марката. Целта е постигане на работещ резултат, който да съвпадне перфектно с потребностите на всеки дом.

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТТА е гарантирана с цялостните покривни решения на Брамак. Тя е ключов приоритет и обещава отсъствието на проблеми като запушени олуци и отлетели керемиди благодарение на специалните покривни компоненти и монтажни техники. Компонентите от тази категория гарантират сигурност срещу проникването на дъждовна вода и всички капризи на времето – вятър, сняг, градушка и дори външен шум.
 

КОМФОРТ

Оптималното вентилиране е строго изискване за цялостните покривни решения на Брамак. Комбинацията от иновативни компоненти и специални методи за постигане на идеална изолация и вентилация осигуряват Вашият КОМФОРТ, предотвратявайки появата на потенциални проблеми като конденз, мухъл и плесен.
 

ЗАЩИТА

Защитата на дома в комбинация с естетичния външен вид неотменно присъства във всички цялостни покривни пакети от Брамак. Иновативните покривни компоненти елиминират опасността от течове, гарантират издръжливост и осигуряват естетическа издържаност на Вашия покрив. Тази категория обединява всички предимства на категория СИГУРНОСТ.
 

СПОКОЙСТВИЕ

Елементите от тази категория гарантират липсата на изненади с проблеми от покрива, особено в неговите най-деликатни места – връзките около стена и комин. С компонентите от покривна система Брамак вие избирате продукти, които пасват по функционалност, форма и цвят с цялата продуктова гама от модели керемиди на Брамак. Продуктите от тази категория са патентовани и гарантират СПОКОЙСТВИЕ и голяма дълготрайност на цялата покривна конструкция.
 

БЕЗОПАСНОСТ

Сигурност на всяка крачка! Задължително за работа върху покрива е необходима сигурна система за придвижване. По време на монтаж, а и след това за инспекция и поддръжка на покрива е необходимо да се помисли предварително за безопасността на работа. Решенията за придвижване от Брамак предлагат не само изпитана сигурност и БЕЗОПАСТНОСТ, но се интегрират оптимално в равнината на покрива. За това се грижи точното съответствие на системите за придвижване с покривните керемиди на Брамак. Така отделните покривни компоненти хармонират едни с други и същевременно предлагат максимална сигурност.
 

ЕНЕРГИЯ

Ефективността е търсен компонент при всички цялостни покривни решения Брамак. Соларните панели превръщат слънчевата енергия във вода и осигуряват естествена слънчева светлина във Вашия дом с нулеви разходи за електричество. А интегрираните в покрива фотоволтаични системи на Брамак заместват защитната функция на покривното покритие и произвеждат ЕКОЛОГИЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ от слънцето.