Всичко за покрива от А до Я

Система по индивидуален избор

САМО КЕРЕМИДИ ИЛИ 100% ПОКРИТИЕ НА ВСИЧКИ МЕХАНИЗМИ, ВКЛЮЧВАЩИ СЕ В ПОКРИВНА СИСТЕМА БРАМАК

Индивидуална система - възможност за всички клиенти, желаещи сами да изберат необходимите им компоненти  ифункции. Идивидуалният пакет дава възможност сами да изградите и конфигурирате вашия покрив. Препоръчваме преди да конфигурирате да се запознаете с Интелигентната Брамак система и пълната гама на включените в нея компоненти. След като се запознаете с компонтите и механизмите, Вие сами ще прецените дали да изберете само част от компонентите или пълната гама, включващи следните механизми:

 

СИГУРНОСТ

СИГУРНОСТТА е гарантирана с цялостните покривни решения на Брамак. Тя е ключов приоритет и обещава отсъствието на проблеми като запушени олуци и отлетели керемиди благодарение на специалните покривни компоненти и монтажни техники. Компонентите от тази категория гарантират сигурност срещу проникването на дъждовна вода и всички капризи на времето – вятър, сняг, градушка и дори външен шум.
 

КОМФОРТ

Оптималното вентилиране е строго изискване за цялостните покривни решения на Брамак. Комбинацията от иновативни компоненти и специални методи за постигане на идеална изолация и вентилация осигуряват Вашият КОМФОРТ, предотвратявайки появата на потенциални проблеми като конденз, мухъл и плесен.
 

ЗАЩИТА

Защитата на дома в комбинация с естетичния външен вид неотменно присъства във всички цялостни покривни пакети от Брамак. Иновативните покривни компоненти елиминират опасността от течове, гарантират издръжливост и осигуряват естетическа издържаност на Вашия покрив. Тази категория обединява всички предимства на категория СИГУРНОСТ.
 

СПОКОЙСТВИЕ

Елементите от тази категория гарантират липсата на изненади с проблеми от покрива, особено в неговите най-деликатни места – връзките около стена и комин. С компонентите от покривна система Брамак вие избирате продукти, които пасват по функционалност, форма и цвят с цялата продуктова гама от модели керемиди на Брамак. Продуктите от тази категория са патентовани и гарантират СПОКОЙСТВИЕ и голяма дълготрайност на цялата покривна конструкция.
 

БЕЗОПАСНОСТ

Сигурност на всяка крачка! Задължително за работа върху покрива е необходима сигурна система за придвижване. По време на монтаж, а и след това за инспекция и поддръжка на покрива е необходимо да се помисли предварително за безопасността на работа. Решенията за придвижване от Брамак предлагат не само изпитана сигурност и БЕЗОПАСТНОСТ, но се интегрират оптимално в равнината на покрива. За това се грижи точното съответствие на системите за придвижване с покривните керемиди на Брамак. Така отделните покривни компоненти хармонират едни с други и същевременно предлагат максимална сигурност.

 

ЕНЕРГИЯ

Ефективността е търсен компонент при всички цялостни покривни решения Брамак. Соларните панели превръщат слънчевата енергия във вода и осигуряват естествена слънчева светлина във Вашия дом с нулеви разходи за електричество. А интегрираните в покрива фотоволтаични системи на Брамак заместват защитната функция на покривното покритие и произвеждат ЕКОЛОГИЧНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ от слънцето.
 

БЕЗПЛАТЕН СЕРВИЗ

В пакета е включен безплатен сервиз.

 

  Конфигурирай Своята Брамак Система